zoekdekking, 29 jaar, hetero uit Utrecht

zoekdekking houdt van Orale sex Wilde sex casual bondage spanking lingerie

Alleen een berichtje sturen bij serieuze interesse en als je overeen komt met mijn profielschetsje. Ik zoek aan man die experimenteren logisch vind en deel van het samenspel. Iemand die het genot van beiden centraal stelt en niet alleen van de vrouw. Ik zie hier veel te veel mannen die zeggen dat het genot van de vrouw het belangrijkst vinden maar met slijmen bereik je bij mij niks, ik wil een echte vent die zich belangrijk genoeg vindt om ook te genieten!

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 29
Komt uit: Utrecht
Cupmaat: A
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 66
Lengte: 178
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw

Gerelateerde berichten: