YvetteXXX, 24 jaar, hetero uit Groningen

YvetteXXX houdt van Anaal ass 2 mouth bondage casual geil chatten Orale sex

heeeej, ik ben yvette! Ik ben 20 jaar, ik ben nagelstyliste van beroep en ik woon in appingedam. ik ben een echt mensen type, ik hou ervan om met mensen om te gaan en ik praat graag. een gezellige babbel en een vrolijke uitstraling trekken mij ook altijd aan in een man. zoals je wel kunt zien heb ik een vol figuur. ik ben trots op mijn figuur en ik weer dat er ook mannen zijn die hier zeer zeker opgewonden van raken. ik ben geen maagd meer, maar ook geen slet. dus ik hou ervan om eerst even te kijken met wie ik te maken heb en daarna kunnen we altijd iets afspreken. ik heb nog meer fotos maar daarvoor zou je me echt eerst moeten leren kennen;-) Lieve groetjes Yvette

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 24
Komt uit: Groningen
Cupmaat: c
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 0
Lengte: 0
Postuur:
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw

Gerelateerde berichten: