Braziliaantje, 27 jaar, hetero uit Antwerpen

Braziliaantje houdt van casual

Hallo allemaal! Ik ben niet Braziliaans hoor maar ik ben wel helemaal verliefd geworden op dat land toen ik er 10 jaar geleden ongeveer voor het eerst op vakantie was. Sindsdien een paar keer weer geweest en is echt geweldig. Maar goed dat is maar mijn gebruiksnaam hier dus nu andere zaken! Ik ben 25 jaar en studeer hier in Antwerpen. Ik verveel me de laatste tijd een beetje omdat ik vooral op mijn kamer zit te werken aan mijn afstuderen. Ik zoek daarom een leuke man om in de avondjes wat mee te gaan doen.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 27
Komt uit: Antwerpen
Cupmaat: B
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 60
Lengte: 168
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw

Gerelateerde berichten: