BondieBond, 26 jaar, hetero uit Noord-holland

BondieBond houdt van bondage fetish rollenspellen spanking

heeyheey(K) Als je op mijn foto klikte puur omdat je mij leuk vind.. dat is natuurlijk leuk;) maar als je klikte omdat je ook mij vastgebonden leuk vind… dan komen we al een stuk verder! ik ben namelijk een bondagegirl. Ik wordt graag vastgeboden, gespankt maar ook teder behandeld. Het is een soort spel, dus niet met hard slaan enzo maar wel met een lichte dwang waar beiden opgewonden van raken. Past dat in je straatje of wil je het eens proberen? neem dan contact op en dan kunnen we verder kijk! Kus

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 26
Komt uit: Noord-holland
Cupmaat: B-C
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 58
Lengte: 165
Postuur:
Kleur haar: bruin
Kleur ogen:

Gerelateerde berichten: