Yesser, 28 jaar, hetero uit Zuid-Holland

Yesser houdt van Anaal casual geil chatten gezicht spuiten lingerie spanking

Dag heren. Ik zoek een toffe man die het leuk lijkt zich met een vrij sex verslaafde meid te vermaken. Ik ben voor heel erg veel in en je komt bij mij dus niet snel te kort. Voorwaarde is wel dat jij mij zelf ook bij kan houden. Ik heb een fijn lichaam zonder meteen alle aandacht van mannen te krijgen als ik over straat loop Een soort van verborgen schat dus, die je via deze weg kan vinden. Laat je dus niet te veel in de luren leggen door allemaal prachtige meiden, want als je voor de geile sex gaat kun je beter iemand als mij hebben :)

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 28
Komt uit: Zuid-Holland
Cupmaat: c
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 85
Lengte: 168
Postuur: mollig
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: