-xXx-, 26 jaar, hetero uit Noord-Holland

-xXx- houdt van

Hoi ik ben een lieve maar enigzins verlegen jonge vrouw. Ik zoek een sociaal ingestelde persoon die mij weer eens uit mijn schulp kan sleuren. Ik ben voor veel in als ik echt los ben bij iemand. Dat betekent dus alleen al de voorkeuren die ik zo ga aankruisen maar nog veel meer. Daar MOET je dus ook voor open staan! Onderlinge interesse is heel belangrijk – je mobiel is NOOIT belangrijker dan een vrouw 😉 – en wederzijds respect ook natuurlijk. Goede communicatie is altijd prettig! Dikke zoen, -xXx-

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 26
Komt uit: Noord-Holland
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 65
Lengte: 169
Postuur: gespierd
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen