xxSteffiexx, 30 jaar, hetero uit Flevoland

xxSteffiexx houdt van bondage kleine borsten SM sexslaafjes vernederen

ik ben op zoek naar een man die binnen vooraf bepaalde grenzen mij kan laten kennismaken met zoveel mogelijk aspecten van bdsm. Dit heeft al een tijdje mijn interesse en ik wil er nu eindelijk echt wat mee gaan doen! Ik ben een slanke meid. In het echte leven rustig, zeg maar verlegen, maar ik zou het heerlijk vinden om met een man de dominante rol te ontdekken. Ik denk dat ik daar veel aan zou kunnen hebben ook in het normale leven. Ik heb al heel veel gelezen op internet en wil graag eerst verder praten met iemand die er echt veel verstand van heeft want ik ben benieuwd naar hoe heel veel dingen in de praktijk zouden werken.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 30
Komt uit: Flevoland
Cupmaat: a
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 70
Lengte: 180
Postuur: slank
Kleur haar: rood
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: