vrijheidblijheid, 28 jaar, hetero uit Overijssel

vrijheidblijheid houdt van Orale sex grote borsten casual

Hallo ik ben een jonge vrouw van 27 en ik zit voor mijn werk heel vaak in een hotel door heel Nederland (ook in Duitsland en België maar is hier wat minder belangrijk). Ik ben ongehuwd en heb ook geen vaste relatie. In mijn eigen woonplaats wel een vaste sexpartner maar we laten elkaar erg vrij in het kiezen van andere partners dus dat is geen probleem. Ik zoek losse contacten die mij in mijn hotel(s) willen komen opzoeken en dus door het hele land.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 28
Komt uit: Overijssel
Cupmaat: D
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 59
Lengte: 169
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: