viviane, 29 jaar, hetero uit Zeeland

viviane houdt van Anaal casual fetish Orale sex rollenspellen

deze stoute meid kan elke stoute droom die jij als man hebt wel laten uitkomen ben een ruimdenkend iemand die niet snel iets te ver vindt gaan natuurlijk allemaal met wederzijdse goedkeuring en het benodigde respect voor elkaars grenzen als jij wel voor veel in bent of iemand zoekt die met je bepaalde dingen zou willen doen die je vriendin of vrouw niet wil, reageer dan eens op mij je gegevens zijn veilig bij me en ook al ben ik zelf niet gebonden ik snap hoe belangrijk het is om elkaar discretie te kunnen bieden

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 29
Komt uit: Zeeland
Cupmaat: c
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 89
Lengte: 168
Postuur: mollig
Kleur haar: donker
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: