Vinkje, 34 jaar, hetero uit Oost-Vlaanderen

Vinkje houdt van casual lingerie Orale sex Romantisch

Wat over mij: gescheiden en daarom nu alleenstaande moeder. Dat klinkt erger dan dat het is want ik voel me er prima bij en het gaat me veel beter af dan ik gevreesd had. Dan had ik de relatie denk ik al eerder laten klappen want het was niet veel meer. Behalve tussen de lakens want dat spetterde wel en ja, dat mis ik dus ook wel. Zou het graag af en toe nog eens hebben, gewoon als aanvulling op mijn verder heerlijke leventje momenteel. Een man die bereid is niet de eerste viool te mogen spelen in mijn leven maar het prima vind om een leuk sporadisch extraatje te zijn die mag zeker reageren.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 34
Komt uit: Oost-Vlaanderen
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 74
Lengte: 172
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: