stoutevrouwtje, 28 jaar, hetero uit Friesland

stoutevrouwtje houdt van squirten Romantisch spanking plassex voetsex

Hoooi ik ben een lieve meid maar ondeugender dan je zou denken als je me gewoon ergens ontmoet. Ik weet dat veel mannen daar wel naar op zoek zijn en zoek dus ook een serieuze man die open staat voor mijn geile ideetjes. Als je met me af wil spreken wil ik wel eerst van je weten waar je zelf warm van wordt dus als je niet zo uitgebreid profiel heb (zoals veel mannen hier) dan hoor ik het graag van je in een privebericht. Wie weet tot snel!

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 28
Komt uit: Friesland
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 0
Lengte: 172
Postuur:
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Gerelateerde berichten: