nerdmeid, 27 jaar, hetero uit Flevoland

nerdmeid houdt van casual Orale sex

Ik ben een beetje een geek en ben dat eigenlijk altijd wel geweest ook. Daardoor vaak wel de leuke persoon geweest voor jongens om mee rond te hangen en dingen mee te doen maar zelden zien ze mij als een leuke bedpartner of zelfs een relatie. Ik heb de laatste tijd wat aan mijn uiterlijk gewerkt en ik probeer wat spannender te zijn maar ik vind het wel moeilijk. Ik hoop hier een leuke man te vinden die een beetje door mijn schil heen kan kijken en durft te ontdekken dat er iemand onder zit die ook zo haar behoeften heeft. Steeds meer en meer zelfs eigenlijk met de dag!! 😀

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 27
Komt uit: Flevoland
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 63
Lengte: 164
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: