NatasjaYoo, 27 jaar, hetero uit Noord-Brabant

NatasjaYoo houdt van casual lingerie Wilde sex

Ik ben heel vaak geil en ga soms heel erg ver als ik mezelf bevredig. Tot nu toe ondanks iets te grote speeltjes wellicht nooit wat aan over gehouden :d Vind het vooral erg lekker dus is wat ik wil zeggen om wat verder te gaan. Wat me te gek lijkt is om ook eens zo lekker ver te gaan met een man erbij. Masturbatie, gezamenlijk, of wellicht meer voyeuristisch… wat we maar kunnen bedenken natuurlijk :) Wie wil er een keertje kijken of meedoen??

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 27
Komt uit: Noord-Brabant
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 67
Lengte: 168
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin

Gerelateerde berichten: