Marj0n, 33 jaar, hetero uit Groningen

Marj0n houdt van geil chatten casual voyeur lingerie fetish

Eeeh hoeveel foto’s kan je hier uploaden? xD Ik heb er al 10 op staan of zo maar sommige staan op privé. Ik zal niet zeggen dat ze ronduit geil zijn, maar wel classy en leuk om naar te kijken. Ik vind het super als we wat uit kunnen gaan wisselen samen, en dat hoeven dus echt niet meteen naaktfoto’s te zijn hoor. Ik weet gewoon graag met wie ik chat :)) Eh ja en chatten vind ik dus wel echt heel leuk 😛 PS vrouwen vind ik ook mooi om te zien… denk niet dat ik zo snel echt sex met een vrouw zou hebben maar kan er wel echt van genieten als een vrouw een mooi lichaam heeft wat ze durft te showen. Dusss als jij dat leuk vind als vrouw kunnen wij ook met elkaar wat uitwisselen? Groetjes Marjon!! <3 <3

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 33
Komt uit: Groningen
Cupmaat: a
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 57
Lengte: 169
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: