Lietse, 33 jaar, hetero uit Groningen

Lietse houdt van casual lingerie Orale sex rollenspellen

Leuke vrouw met brede heupen, kleine borsten en een lekkere ronde kont waar ik nog het meest trots op ben 😉 Dat alles ga ik hier niet on display zetten daarvoor moet je me toch echt leren kennen en met de eerste de beste op een date gaan doe ik ook niet dus helaas pindakaas… ben echt op zoek naar iemand met wie ik een goeie klik heb want het schijnt dat vrouwen het op een site zoals deze mogen bepalen dus dat doe ik dan ook met plezier :-)

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 33
Komt uit: Groningen
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 78
Lengte: 170
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: