lekkersexkontje, 32 jaar, hetero uit Noord-Holland

lekkersexkontje houdt van Anaal casual handen Orale sex

geen foto van mijn gezicht want ik sta op het punt jullie mijn sexfantasie te vertellen ik ben al over de 30 en heb nog nooit aan anale sex gedaan wel met mezelf hoor (dildo) maar nooit door een man in mijn lekkere (!) kontje geneukt ik zeg maar waar het op staat! ik zoek nu dus een geschikte man die ik kan vertrouwen met mijn twee zachte billen 😉 meer weten -> berichtje sturen! Als je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lief bent krijg je ook wel een gezichtsfoto maar ja… aangezien ik het toch op ze hondjes zou willen doen maakt het niet eens zoveel uit he? 😀

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 32
Komt uit: Noord-Holland
Cupmaat: d
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 78
Lengte: 176
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin

Gerelateerde berichten: