Laurawitje, 29 jaar, hetero uit Zuid-Holland

Laurawitje houdt van geil chatten lingerie panties Romantisch spanking

Beste mannen, Ik ben een leuk uitziende jonge vrouw uit Den Haag. Ik heb een aantrekkelijk uiterlijk, slank lichaam en altijd goed verzorgd. Tenzij je me op mijn pijamadag thuis treft maar die zijn zeldzaam tegenwoordig nu ik nieuw werk heb. Ik zou het leuk vinden om te je te leren kennen als je dat ook leuk zou vinden dus laat een berichtje achter dan kom ik als je me leuk lijkt natuurlijk snel bij je terug. En als je niks hoort…. zegt dat genoeg denk ik.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 29
Komt uit: Zuid-Holland
Cupmaat: a
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 67
Lengte: 176
Postuur: slank
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin

Gerelateerde berichten: