Joyyy, 34 jaar, hetero uit Drenthe

Joyyy houdt van casual geil chatten lingerie

Ik was het heel erg moe om de broer en zus relatie met mijn ex nog langer voor te zetten dus vorig jaar heb ik er een punt achter gezet. Ik ben een leuke normale Hollandse vrouw met een maatje meer. Ben geen bankzitter maar hou ervan er lekker op uit te gaan met iemand. Als je als man zijnde dus reageert heeft het mijn voorkeur dat je daar ook van houdt. En als je er sportief en leuk uit ziet dan is dat een pluspunt. Hoe dan ook hoop ik wat van jou te horen dan!

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 34
Komt uit: Drenthe
Cupmaat: d
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 93
Lengte: 166
Postuur: mollig
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: