Jillzzz, 31 jaar, hetero uit West-Vlaanderen

Jillzzz houdt van casual

Hallo. Ik ben Jill, of noem me hier toch in elk geval maar zo. Ik ben een sensuele vrouw op zoek naar heerlijke bevrediging. Ik hou niet van uitgaan en ook al zeggen ze dat veel mannen maar aan 1 ding denken, t valt nog niet mee iemand te versieren als je boodschappen doet oid. Dus ga ik hier een leuke man uitzoeken die ik het gewoon direct ga vragen. Misschien ben jij wel de gelukkige :) En je kan het natuurlijk zelf proberen met een berichtje want heus ik bijt niet hoor!

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 31
Komt uit: West-Vlaanderen
Cupmaat: dd
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 97
Lengte: 166
Postuur: mollig
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Gerelateerde berichten: