JaneBlond007, 28 jaar, hetero uit Groningen

JaneBlond007 houdt van casual plassex vieze spelletjes Buitensex

Heeiy ik heb allemaal spannende dromen die ik nog eens in het egt wil meemaken. Herken je dat wel misschien? Het lijkt er met mijn vaste partners maar nooit van te komen. Meestal gewoon omdat ze zelf niet zin hebben daarin. Ik heb momenteel ook weer een relatie sinds 4 maanden en mijn ideetjes vallen weer niet in goede aarden. Daarom probeer ik het maar hier eerst eens. Hij weet het niet natuurlijk maar als ik het goed kan geheimhouden dan moet het jou ook wel lukken.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 28
Komt uit: Groningen
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 0
Lengte: 165
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw

Gerelateerde berichten: