JamieBaby, 32 jaar, hetero uit West-Vlaanderen

JamieBaby houdt van Anaal casual lingerie Orale sex Wilde sex

Voor het uitleven van diverse fantasies zoek ik een groot geschapen man van minimaal 18cm maar het liefst meer. Ook moet je pik goed dik zijn en dus niet alleen lang geschapen maar ook fors zijn. Dus geen smal staafje met een knoepert van een eikel erop sorry. Als je dit te oppervlakkig vind van me dan is dat maar zo want ik heb nu eenmaal bepaalde wensen die ik hier uit komen leven… Verder moet je trouwens ook niet vies zijn van bondage en anale seks. Gr.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 32
Komt uit: West-Vlaanderen
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 66
Lengte: 158
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Gerelateerde berichten: