HerPleasure, 35 jaar, hetero uit Antwerpen

HerPleasure houdt van casual lingerie Orale sex Romantisch

Halloooo ik heb interesse in contact met mannen die het fijn vinden een vrouw centraal te stellen en dan vooral natuurlijk haar genot. Veel mannen zijn ook anno 2014 nog heel egoïstisch in bed!!! Vooral bij een onenight stand heb ik het idee. Maar dat vind ik wel het fijnste om te doen (1 keer ontmoeting) dus vandaar deze oproep. Vertel me in je eerste berichtje meteen wat voor minnaar je bent. Natuurlijk verwacht ik wel dat iemand de daad bij het woord zal voegen 😉

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 35
Komt uit: Antwerpen
Cupmaat: b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 74
Lengte: 172
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: