elkie, 26 jaar, hetero uit Friesland

elkie houdt van

Hoi ik ben een verlegen meisje van 22 jaar. ik werk in een visrestaurant aan het water in het plaatsje waar ik woon en in de avonduurtjes zit ik graag op de chat of msn voor leuk contact. ik ben net nieuw hier en heb met nog niemand hier contact gehad. Het lijkt me wel heel leuk. Ik begrijp dat je graag eerst een foto van me zou willen zien waar ook mijn gezicht op staat zodat je weet of ik er leuk uitzie;) haha. Maar die zet ik liever hier niet op maar die kan ik wel sturen natuurlijk. hopelijk klinkt het goed voor je en heb ik je overtuigd om een berichtje voor me achter te laten. lieve groetjes van my

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 26
Komt uit: Friesland
Cupmaat: 70D
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 0
Lengte: 0
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw