Eliesje, 29 jaar, hetero uit Utrecht

Eliesje houdt van lingerie Orale sex Romantisch

hoi ik ben nog maagd en dat komt niet omdat ik pas sex wil als ik getrouwd ben maar ik ben gewoon nog nooit de juiste man tegengekomen… maar het begint wel heel erg te kriebelen bij mij omdat ik het gevoel heb dat ik echt op achterstand kom zo. Daarom nu een leuke man gezocht die nog niet zo oud is maar wel ervaren is om mij lekker van mijn eerste keer al te kunnen laten genieten. Ik ben denk ik wel erg passief die eerste keer maar ik wil graag snel bijleren en ontdekken wat ik leuk vind en lekker vind. Kus.

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 29
Komt uit: Utrecht
Cupmaat: c
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 65
Lengte: 172
Postuur: slank
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Gerelateerde berichten: