Delletje, 34 jaar, hetero uit Utrecht

Delletje houdt van casual geil chatten lingerie Orale sex Wilde sex

Ik ben gaan rekenen wanneer de laatste keer was dat ik sex heb gehad maar ik raak de tel kwijt omdat het alweer zo lang is. Er is veel gebeurd de afgelopen jaren en daardoor niet zoveel tijd gehad voor plezier… en als je single bent en je tijd gaat in andere dingen zitten EN je staat er dan dus ook niet zo open voor ja dan kom je er dus achter dat je seksleven helemaal verdwenen is! Erg he? Dus mijn voorstel is nu aan jou best lezer, aangezien je een leuke spannende en natuurlijk hele knappe man bent om mij een berichtje te sturen!!!

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 34
Komt uit: Utrecht
Cupmaat: a
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 65
Lengte: 171
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen

Gerelateerde berichten: