CloseX, 22 jaar, hetero uit Gelderland

CloseX houdt van casual diepe penetratie geil chatten gezicht spuiten groepsex handen

Hoi ik ben nieuw hier en het is ook de eerste keer dat ik eigenlijk contact met een man zoek via een website. ik ben 18 jaar en woon nog bij mijn ouders in Arnhem. Ik doe op het moment niks maar ik wil wel iets gaan leren volgend jaar in een andere stad iig zodat ik lekker opmezelf kan wonen;);) ik vind het spannend om te experimenteren met vanalles en ik ben eigenlijk iedere avond wel bezig met vanalles verzinnen en uitproberen met mezelf. ik vind dat het tijd word om dit ook eens met iemand anders te doen. ik fantaseer al een tijdje over jongens/mannen die iets ouder zijn dan mij. niet te oud natuurlijk. of om een keer dingen te proberen die ik nog nooit heb gedaan. als jij hier ook voor openstaat en je denkt wat te zien in mij dan stuur me even een berichtje en dan zien we het verder wel. lieve kusjes vanmij

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 22
Komt uit: Gelderland
Cupmaat: 60b
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 53
Lengte: 167
Postuur: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen:

Gerelateerde berichten: