Boooob, 35 jaar, hetero uit Gelderland

Boooob houdt van

eigenlijk zorgzame en liefhebbende vrouw maar met een tekort opzoek naar een spannend avontuurtje voor één keer. ik heb een vaste relatie en ga binnenkort trouwen. mijn fantasie is alleen om één keertje eens iets stouts te doen.. natuurlijk mag mijn vriend het absoluut niet vinden en is discretie absoluut een vereiste. ik wil graag afspreken in een hotel en niet bij iemand thuis en al helemaal niet bij mij thuis. gezocht: leuk uitziende man met een mannelijk figuur en het liefst van goede afkomst ik hoor het graag xxx

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 35
Komt uit: Gelderland
Cupmaat:
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 62
Lengte: 167
Postuur:
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen