blommy, 28 jaar, hetero uit Utrecht

blommy houdt van casual lingerie Romantisch

Dag lieve en discrete man. Ik mis de passie en de lekkere verwennerijtjes in mijn liefdesleven. Ik wil dit buiten huis gaan zoeken. Ik voel me niet zo goed hierbij maar keer op keer is mijn geilheid mijn geweten de baas… of dat moment begint er aan te komen in elk geval want ik heb er tot nu toe niks mee gedaan…. welke man die een discrete manier van afspreken kan regelen heeft zin om met een stoute en zich enig zins schuldig voelende huisvrouw contact te krijgen?

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 28
Komt uit: Utrecht
Cupmaat: c
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 63
Lengte: 163
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Gerelateerde berichten: