bigmisty, 35 jaar, hetero uit West-Vlaanderen

bigmisty houdt van casual fetish geil chatten lingerie Wilde sex

Als het klikt kunnen we ver gaan samen (hoop ik). Met mij kun je veel kanten op. Ik ben sportief en heb een slank lichaam. Ik werk als masseuse dus als je dat leuk vind…? Ik zoek een man die sociaal en aantrekkelijk is. Want het oog wil voor mij ook wat! Een tijdje geleden ben ik gescheiden en ik heb besloten geen vaste relatie meer te willen. Ook voor een losse fling ben ik dus zeker wel in! Wat maar goed voelt voor allebei!!

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 35
Komt uit: West-Vlaanderen
Cupmaat: a
Sexuele orientatie: hetero
Gewicht: 67
Lengte: 168
Postuur: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: grijs

Gerelateerde berichten: