belinda-x-, 24 jaar, bi-sexueel uit Limburg

belinda-x- houdt van

hallo beste lezer. Mijnnaam is Belinda. ik ben 20 jaar en ik kom uit sittard. ik ben zoal niet zo goed in contacten leggen wegens een aandoening die ik al vanaf mijn geboorte heb. je merkt er zo niks van maar het maakt het voor mij lastig om mensen aan te spreken. via deze weg is het voor mij een stuk makkelijker en ik heb er al eens eerder succes mee gehad. vooral omdat ik ook op vrouwen val en het al helemaal moeilijk is om een leuke vrouw aan te spreken. dus ben jij een leuke jongen of vrouw en zou jij het leuk vinden om contact met mij te hebben dan schroom je niet om iets te sturen ik ben er blij mee. ik stuur iets terug belooft. en ik ben eerlijk groetjes en wie weet tot snel belinda

Commentaar is welkom, maar ik heb liever direkt een berichtje hier.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 24
Komt uit: Limburg
Cupmaat:
Sexuele orientatie: bi-sexueel
Gewicht: 0
Lengte: 0
Postuur:
Kleur haar: donker
Kleur ogen: blauw